sâmbătă, 8 martie 2014

STELUTE CU NUCI SI DULCEATA
   Aceste fursecuri pastreaza aroma nucilor prajite si din acest motiv nu recomandam adaugarea altor arome.
   Ingredientele le-am ales in functie de ceea ce aveam la dispozitie in momentul respectiv:
  • 200 g faina
  • 100 g nuca macinata
  • 100 g zahar
  • 100 g unt
  • un ou
  • 2 linguri smantana
  • dulceata favorita
   Pentru preparare peocedam astfel:
    Frecam untul cu zahar, spuma, adaugam oul si smantana pana se omogenizeaza bine.

    Amestecam faina cu nuca si adaugam in compozitie care trebuie sa fie moale.

    Punem faina pe planseta, intindem aluatul de 0,5 cm , il taiem cu forma preferata; noi  stea mai mare si rotund mai mica.

    Asezam pe foaia de copt, coacem cam 15 minute, lasam sa se raceasca si  lipim cu dulceata ca in imaginea de mai jos.


  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu