joi, 6 martie 2014

CIORBA DE PUI CU LEGUME SI  IAURT
   Avem nevoie de urmatoarele ingrediente
  • 3 morcovi
  • un pastranac 
  • 1/2 gulie 
  • 2 cartofi
  • o mana de varza tocata foarte fin
  • 2 ardei
  • 2 cepe
  • un spate de pui 
  • 200 ml iaurt
  • o rosie
   Pentru preparare  punem putin ulei in oala de ciorba si apoi calim ceapa taiata marunt impreuna cu celelalte legume date toate pe razatoarea mare;

    Apoi punem spatele de pui si adaugam 3-4 l de apa ;  lasam sa fiarba bine.

   Cand legumele sunt fierte, adaugam iaurtul frecat cu o lingura de faina, cate putin,  in oala si amestecam.
   Mai dam un clocot, adaugam verdeata preferata si ciorba este gata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu