joi, 6 martie 2014

FRIPTURA DE PORC CU GALUSTE
   Este o mancare hranitoare si gustoasa pentru care folosim urmatoarele ingrediente
  • 600 g pulpa de porc
  • 5 catei de usturoi
  • 3 cepe mari
  • 200 ml suc de rosii
  • condimente pentru carne de porc
  • 200g faina
  • 100 ml apa
  • sare
   Preparam  mancarea astfel:
   Feliem carnea de  porc o condimentam si o stropim cu putin vin si o lasam  cam o ora in frigider.

   In cratita in care facem mancarea prajim carnea data prin faina sub capac , adaugam ceapa si usturoiul, apa calda pana se patrunde bine si suc de rosii.

   Intre timp facem galustele batem oul, adaugam  apa sau lapte obtinand un aluat curgator.
   Din acest  aluat punem cate o lingura in apa fiarta cu sare obtinand galustele.

   Cand se ridica la suprafata le luam cu lingura de spumna si le punem in cratita cu carne. amestecandu-le cu sosul format.
   Se da cratita la cuptor pana prinde putina culoare la suprafata si apoi servim cu muraturi ( conopida, in cazul nostru)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu