Am facut aceasta mancare foarte gustoasa din urmatoarele ingrediente
- 600g carne de porc
- 3 cepe mari
- 2 ardei
- 2 cartofi
- 4 catei de usturoi
- condimente pentru carne de porc
- 100 ml. vin alb
- otel balsamic
- cateva ciuperci
Carnea feliata mai subtire, se amesteca cu condimentele vinul si otetul balsamic apoi adaugam legumele taiate in bucati mai mari, fara ciuperci pentru ca sa ramana mai crocante.
Punem totul intr-o tava, adaugam apa cam de un deget, acoperim cu folie sa dam la cuptor.
Dupa 1/2 ora adaugam si ciupercile si continuam prepararea la cuptor.
Ca sa mentinem sosul nu am luat folia decat in final.
Am servitt cu cartofi auriti (preferatii fetelor).
Apreciem ca mancarea pregatita la cuptor este cu mult mai gustoasa decat prajirea in ulei.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu