CIORBA FINA DE PUI
Am spus fina deoarece contine legume date pe razatoarea mica ceea ce ii confera un plus de finete, preparata din urmatoarele ingrediente:
- 3 morcovi mari
- 1 patrunjel
- un ardei verde
- o ceapa mare
- un cartof mare
- 2 galbenusuri de ou
- 3 linguri orez cu bob lung
- 3 linguri de smantana
- sare si piper
- frunze de patrunjel
Dam toate legumele de razatoarea mica si le punem la calit in oala de ciorba cu putin ulei.
Adaugam 2 pulpe intregi, apa calda si fierbem pana carnea se poate desprinde de pe oase.
Scoatem carnea, o dezosam, adaugam orezul, sare si piper si cand este fiert orezul punem in ciorba carnea taiata in bucatele mici.. Oprim focul.
Amestecam galbenusurile cu smantana adaugam cate putina ciorba pentru a ajunge aproape de temperatura din oala si apoi o turnam in oala.
Am pus patrunjel verde tocat si am fost laudat de toti din familie pentru calitatea acesteia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu