sâmbătă, 29 martie 2014



CIORBA FINA DE PUI

   Am spus fina deoarece contine legume date pe razatoarea mica ceea ce ii confera un plus de finete, preparata din urmatoarele ingrediente: 
  • 3 morcovi mari
  • 1 patrunjel
  • un ardei verde
  • o ceapa mare
  • un cartof mare
  •  2 galbenusuri de ou
  • 3 linguri orez cu bob lung
  • 3 linguri de smantana
  • sare si piper
  • frunze de patrunjel
    Pentru preparare  am procedat astfel:
 
    Dam toate legumele de razatoarea mica si le punem la calit in oala de ciorba cu putin ulei.
    Adaugam 2 pulpe intregi, apa calda si fierbem pana carnea se poate desprinde de pe oase.

    Scoatem carnea, o dezosam,  adaugam orezul, sare si piper  si cand este fiert orezul  punem in ciorba carnea taiata in bucatele mici.. Oprim focul.

    Amestecam galbenusurile cu smantana adaugam cate putina ciorba pentru a ajunge aproape de temperatura din oala si apoi o turnam in oala.

    Am pus patrunjel verde tocat si am fost laudat de toti  din familie pentru calitatea acesteia.



   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu