luni, 4 iunie 2018

PULPA DE PORC IN SOS DE LEGUME


         Apreciem carnea in sos deoarece, chiar daca se pregateste in timp mai lung este frageda si preia aroma legumelor.

       
          Ingrediente

  • 800 g pulpa de porc
  • o lingura condimente  pentru carnea de porc
  • boia de ardei
  • sare si piper
  • 50 ml otet balsamic
  • 2 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • 2 fire de praz 
  • 4 ardei mai mici (asa am avut)
  • 2 radacini de pastarnac
         Preparare:

      Feliem carnea si o condimentam dupa care o lasam cel putin o ora la rece.



     Punem carnea  la calit  impreuna cu sucul lasat, apoi adaugam celelalte legume taiate in bucati mai mari.



     Acoperim cu capac si fierbem la foc mic cam o ora si jumatate.

     Amestecam din cand in cand si mai adaugam apa calda cand este nevoie

    Am servit cu dovlecel pane




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu