BLAT UMED DE CIOCOLATA CU DULCEATA DE MACESE
Este foarte buna combinatia blatului umed de ciocolata cu aroma acrisoara a dulcetii de macese.
Ingrediente:
- 200 g faina
- 25 g cacao
- 2 oua
- 125 g zahar
- 75 ml cafea calda
- 125 g iaurt
- 100 g unt
- 1 lingurita praf de copt
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- un praf de sare
- un borcan dulceata de macese
- glazura de ciocolata
Diluam cu iaurt si cafea apoi cernem solidele amestecate,
Punem in forma si coacem 50 minute.
Racim pe gratar apoi taiem blatul in 2 orizontal si pe fiecare bucata punem dulceata ( pe partea taiata.
Montam prajitura cu partea de sus dedesupt pentru ca cea coapta la fundul formei este plata si se poate glasa.
Turnam glazura de ciocolata topita si decoram
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu