luni, 4 iunie 2018



BLAT UMED DE CIOCOLATA CU DULCEATA DE MACESE

          Este foarte buna combinatia blatului umed de ciocolata cu aroma acrisoara a dulcetii de macese.


        Ingrediente:



  • 200 g faina
  • 25 g cacao 
  • 2 oua
  • 125 g zahar
  • 75 ml cafea calda
  • 125 g iaurt
  • 100 g unt
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • un borcan dulceata de macese
  • glazura de ciocolata
           Preparare:         Frecam untul cu zahar apoi adaugam cele 2 oua si frecam in continuare, pana la dizolvarea zaharului


     
      Diluam cu iaurt si cafea apoi cernem solidele amestecate,



      Punem in forma si coacem 50 minute.

      Racim pe gratar apoi taiem blatul in 2 orizontal si pe fiecare bucata punem dulceata ( pe partea taiata.



      Montam prajitura cu partea de sus dedesupt pentru ca cea coapta la fundul formei este plata si se poate glasa.

      Turnam glazura de ciocolata topita si decoram














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu