duminică, 10 iunie 2018



PRAJITURA CU VISINE IN BLAT

        Am folosit visine congelate, foarte bine scurse de suc, dar se poate face si cu fructe proaspete, mai ales ca a inceput sezonul lor.


        Ingrediente:


  • 4 oua
  • 200 g zahar 
  • 125 g unt
  • 100 g iaurt
  • 300 g faina + praf de copt
  • coaja de portocala
  • 350 g visine congelate si scurse de suc
        Preparare

        Frecam untul cu zahar cu coaja de portocala pentru dizolvarea zaharului.




        Adaugam cate un galbenus si omogenizam foarte bine compozitia.




        Punem iaurtul, amestecam, apoi cernem faina cu praful de copt , obtinand un aluat mai tare in care punem visinele date  prin faina si apoi albusurile batute spuma.




        Punem in forma rotunda si dam la cuptor.

        Servim pudrata cu zahar , noi am avut albusuri de la maionexa, le-am batut cu zahar si le-am pus pe prajitura inainte de a o da la copt.




      
Iata si produsul finit




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu