duminică, 10 iunie 2018

NEGRESA CU MERE


        Am incercat aceasta varianta si apreciez ca este un desert foarte reusit.

        Ingrediente:

  • 2 oua
  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 200 g iaurt
  • 250 g faina
  • 3 linguri cacao
  • o lingurita scortisoara
  • praf de copt
  • un borcan de 800 g de mere rase, conservate
  • glazura de ciocolata alba
       Preparare:

       Frecam untul cu zahar foarte bine,







       Adaugam pe rand cele 2 oua, scortisoara si omogenizam compozitia.



      Punem, amestecand mereu iaurtul.




      In final cernem faina cu cacao si praf de copt obtinand un aluat curgator, in care punem merele rase.



       Turnam aluatul in tava si coacem cam  50 minute la 180 grade.



       Cand s-a racit in tava punem glazura de ciocolata alba, topita.

       Iata produsul finit.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu