Sosul de ciuperci da o savoare deosebita preparatelor, fie ca sunt cu carne sau vegan.
Ingrediente:
- 600 g pulpa de porc
- condimente pentru carnea de porc
- 300 g ciuperci
- 2 linguri pasta de ardei (preparata de noi)
- 2 cepe
- 5 catei de usturoi
- sare, piper
- verdeata dupa gust
- 3 linguri smantana
- o lingura faina
Preparare:
Feliem carnea de porc si o condimentam.
O lasam la rece o ora.
Punem carnea la prajit in ulei amestecat cu unt pana prinde o crusta la suprafata.
Scoatem carnea si punem ceapa si usturoiul, tocate. Saram.
Cand legumele s-au prajit adaugam carnea si ardeiul. Fierbem pana este aproape gata.Daca este nevoie adaugam cate putina apa calda.
Introducem ciupercile tocate si cand s-au inmuiat turnam amestecul de faina cu smantana diluat cu putina apa.
In final punem verdeata tocata.
Am servit cu cartofi taranesti si ardei copt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu