duminică, 10 iunie 2018

PULPA DE PORC CU SOS DE CIUPERCI

      Sosul de ciuperci da o savoare deosebita preparatelor, fie ca sunt cu carne sau vegan.


              Ingrediente:

  • 600 g pulpa de porc
  • condimente pentru carnea de porc
  • 300 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de ardei (preparata de noi)
  • 2 cepe 
  • 5 catei de usturoi
  • sare, piper
  • verdeata dupa gust
  • 3 linguri smantana
  • o lingura faina
            Preparare:

       Feliem carnea de porc si o condimentam.





       O lasam la rece  o ora.

       Punem carnea la prajit in ulei amestecat cu unt pana prinde o crusta la suprafata.

       Scoatem carnea si punem ceapa si usturoiul, tocate. Saram.

        Cand legumele s-au prajit adaugam carnea si ardeiul.  Fierbem pana este aproape gata.Daca este nevoie adaugam cate putina apa calda.

        Introducem ciupercile tocate si cand s-au inmuiat turnam amestecul de faina cu smantana diluat cu putina apa.

        In final punem verdeata tocata.

        Am servit cu cartofi taranesti si ardei copt.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu