Foarte aromata si apetisanta pentru care am folosit urmatoarele ingrediente:
Pentru blat:
- 5 oua
- 5 linguri de zahar
- 5 linguri ulei
- 5 linguri faina + praf de copt
- 3 linguri cacao
- esenta de rom
- 100 g ciocolata
- 2 linguri cacao
- 4 linguri lapte
- 50 g unt
Blatul se prepara astfel:
Frecam ouale cu zahar, pana la dizolvarea lui, apoi adaugam cacao si omogenizam bine.
Prin amestecare continua adaugam uleiul si in final faina cu praf de copt si esenta de rom.
Obtinem un aluat mai moale pe care-l punem in tava pe hartie de copt.
Peste aluat punem visinele cu zahar si dam la copt cam 40 minute.
Pentru glazura pumen ciocolata bucatele la topit cu cacao si lapte si amestecam apoi untul obtinand o glazura mai groasa pe care o turman peste prajitura calduta.
Asta este tot si iata rezultatul:
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu