vineri, 23 octombrie 2015

CIORBA FINA DE LEGUME

    Am spus fina, deoarece toate legumele sunt date de razatoarea mica si calite putin in ulei de masline.

    Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • un dovlecel
  • 2 ardei
  • telina 
  • o gulie
  • o radacina patrunjel
  • capate de aripioare de pui
  • 3 linguri iaurt
  • o lingura faina
      Preparare
  
      Tocam ceapa marunt si o calim in ulei de masline cu putina sare. Adaugam morcovii, telina, gulia si radacina de  patrunjel date pe razatoarea mica  si calim in continuare.


      Adaugam apa  si fierbem sub capac, dupa care punem in oala dovlecelul si ardeiul taiati cat mai marunt.



       Scoatem aripioarele si fierbem in continuare.. Cand sunt gata legumele, punem iaurtul amestecat cu faina si mai dam un clocot. Presaram leustean .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu