marți, 6 mai 2014

PIEPT DE PUI LA CUPTOR CU CARTOFI SI CIUPERCI

    Pregatit la cuptor parca este mai gustos si mai sanatos.
    Am folosit urmatoarele ingrediente  :
  • un piept de pui dezosat
  • 6 cartofi mari
  • 300 g ciuperci proaspete
     Marinata in care am pus pieptul de pui pentru  o ora formata din :
  • 100 ml ulei de masline
  • o lingura de praf de curry
  • o lingura boia dulce
  • o lingura cimbru
  • o lingura otet balsamic
  • o lingura sos de soia
  • o lingura sos worcester
  • 4 catei de usturoi
  • sare dupa gust
   Prepararea se face astfel :

   Feliem pieptul de pui si-l punem in marinata preparata din ingredientele de mai sus.

   Punem cartofii la fiert si ii fierbem pe jumatate, apoi ii curatam de coaja.

   Dupa o ora de stat la marinat, tavalim pieptul de pui prin seminte de susan si-l asezam in tava pe hartie de copt..
   Taiem cartofii in 4 ii dam prin marinata in care am adaugat rozmarin si-i asezam in tava.

   Ciupercile, mai micute le dam, de asemena prin marinata si le punem in tava, apoi dam tava la cuptor pentru cca 40 minute la foc bun.

   Produsul finit , foarte gustos, il prezentam mai jos:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu