joi, 22 mai 2014

CIORBA DE FASOLE PASTAI



   Avand inca rezerve prin camara din productia proprie,  am facut o ciorba gustoasa din urmatoarele ingrediente
  • 2 borcane fasole pastai
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • o bucata de telina
  • 100 ml suc de rosii - productie  proprie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 0 lingura faina
  • un os de vita
  • sare, piper
  • o lingura pasta de ardei rosu - productie proprie
     Sa trecem la preparare :
      Spalam osul si-l punem la fiert adunam spuma si apoi punem legumele tocate, mai putin fasolea.

      Cand sunt aproape fierte adaugam pastaile de fasole taiate marunt si mai dam cateva clocote.

      Intre timp amestecam sucul de rosii cu smantana si faina, diluam cu putina apa si adaugam in oala cu ciorba (mentionam ca am folosit smantana de pe lapte dulce, fiert).  Lasam cam 10 minute  sa fiarba.

      In final adaugam usturoiul  presat si verdeata (leustean uscat).
      Are un gust foarte bun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu