Numai gustul de dovleac in supa nu ne multumeste si din acest motiv am creat aceasta reteta folosind si cateva legume de sezon, ceea ce s-a dovedit o reusita din punctul nostru de vedere.
Ingrediente:
- 500 g dovleac
- 3 cepe
- 6 catei de usturoi
- o vanata mica
- 2 morcovi
- 2 ardei
- o bucata telina
- o mana de varza tocata
- 100 g bacon
- 2 cuburi maggi de vita
Am pus la prajit bucati mari de bacon in ulei, apoi ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.
Am adaugat apoi celelalte legume si le-am calit timp de 10 minute avnd grija sa nu se prinda de vas.
Peste legume am adaugat 4 l de apa calda in care am dizolvat 2 cuburi maggi de vita.
Lasam la fiert pana se fac legumele dupa care adaugam verdeata favorita, in cazul nostru tarhon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu