Am incercat mai multe variante si se pare ca aceasta corespunde cel mai bine gusturilor noastreprin faptul ca ficateii sunt foarte moi si totodata, bine patrunsi.
Ingrediente:
- 800 g ficatei de pui
- 3 cepe
- 3 linguri ulei
- o lingura pasta de ardei din productia proprie
- 50 ml lapte cald
- sare, piper, enibahar, rozmarin si oregano, dupa gust
Preparare:
Adaugam ficateii curatati si spalati.
Acoperim cu capac si continuam calirea la foc mic, pana scade sucul lasat de acestia.
Completam cu cateva linguri de lapte si fierbem in continuare, amestecand din cand in cand. Tigaia ceramica este cea mai buna din acest punct de vedere.
Este momentul sa adaugam condimentele preferate, stiut fiind ca ficateii sunt mai fazi.
Cand sosul este bine scazut mancarea este gata.
Am servit cu bulgur fiert si salata a carei reteta o voi prezenta intr-o noua postare
Completam cu cateva linguri de lapte si fierbem in continuare, amestecand din cand in cand. Tigaia ceramica este cea mai buna din acest punct de vedere.
Este momentul sa adaugam condimentele preferate, stiut fiind ca ficateii sunt mai fazi.
Cand sosul este bine scazut mancarea este gata.
Am servit cu bulgur fiert si salata a carei reteta o voi prezenta intr-o noua postare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu