sâmbătă, 24 noiembrie 2018

FICATEI DE PUI LA TIGAIE

Am incercat mai multe variante si se pare ca aceasta corespunde cel mai bine gusturilor noastreprin faptul ca ficateii sunt foarte moi si  totodata,  bine patrunsi.


   Ingrediente:

  • 800 g ficatei de pui
  • 3 cepe
  • 3 linguri ulei
  • o lingura pasta de ardei din productia proprie
  • 50 ml lapte cald
  • sare, piper, enibahar, rozmarin si oregano, dupa gust

    Preparare:

      Calim putin ceapa in ulei cu  sare , piper si o lingura de pasta de ardei.



      Adaugam ficateii curatati si spalati.

      Acoperim cu capac si continuam calirea la foc mic, pana scade sucul lasat de acestia.

      Completam cu cateva linguri de lapte si fierbem in continuare, amestecand din cand in cand.                Tigaia ceramica este cea mai buna din acest punct de vedere.

      Este momentul sa adaugam condimentele preferate, stiut fiind ca ficateii sunt mai fazi.

      Cand sosul este bine scazut mancarea este gata.


      Am servit cu bulgur fiert si salata a carei reteta o voi  prezenta  intr-o noua postare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu