sâmbătă, 24 noiembrie 2018



SALATA COMBINATA  PARMEZAN

      Nu stiu ce nume sa-i dau, salata fiind un preparat versatil, se poate face in diferite combinatii de legume sau fructe, cat si din ambele categorii de alimente.


       Ingrediente:

  • o legatura de ceapa verde
  • jumatate capatana de salata verde   
  • 2 morcovi
  • o capatana de varza rosie
  • 100 g ciuperci oparite
  • 4 petioluri de apio
  • seminte prajite
  •  o rosie nare
  • 50 g parmezan
  • sare, piper
  • 50 ml ulei de masline
  • o lingurita cardamon
  • jumatate lingurita curcuma

 
     Preparare:

     Tocam fin varza si dam pe razatoare morcovii   apoi pudram cu sare pentru a se inmuia putin.

      Punem apoi ciupercutele butoni oparite



     Adaugam salata rupta in bucatele si apoi apio si rosia taiate fin, inainte de a servi salata,




    Facem sosul vinegret din componentele mentionate si-l punem peste salata. Adaugam semintele prajite si amestecam bine

    Servim cu parmesan ras.




   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu