De cate ori ne aflam intr-un circuit prin diferite tari cautam condimente specifice acestora, in cazul de fata aromele Turciei.
Ingrediente:
- 1.200 g pulpe dezosate
- 2 lingurj otet baslamic
- 2 linguri sos de soia
- 4 linguri ulei
- o lingura condiment turcesc
- 2 vinete
- 2 cepe rosii
- o ceapa alba
- 2 ardei
- sare si piper
Preparare:
Intr-un bol facem amestecul de condimente apoi ungem fiecare bucata de carne cu acesta.
Lasam sa se marineze 30 minute.
Taiem legumele bucati, nu prea mari apoi scoatem carnea si o asezam in tava unsa cu ulei.
In lichidul ramas punem restul de condimente apoi legumele si le amestecam bine.
Asezam pe fiecare bucata de carne, o lingura de legume, punem restul de sos si dam la cuptor
.
Asa arata produsul finit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu