sâmbătă, 3 noiembrie 2018

PULPE DEZOZATE LA CUPTOR CU AROMA TURCEASCA

      De cate ori ne aflam intr-un circuit prin diferite tari cautam condimente  specifice acestora, in cazul de fata aromele Turciei.

      Ingrediente:

  • 1.200 g pulpe dezosate
  • 2 lingurj  otet baslamic
  • 2 linguri sos de soia 
  • 4 linguri ulei
  • o lingura condiment turcesc
  • 2 vinete
  • 2 cepe rosii
  • o ceapa alba
  • 2 ardei 
  • sare si piper
      Preparare:

         Intr-un bol  facem amestecul de condimente apoi ungem fiecare bucata de carne cu acesta.


         Lasam sa se marineze 30 minute.


         Taiem legumele bucati, nu prea mari  apoi  scoatem carnea si o asezam in tava unsa cu ulei.





         In lichidul ramas punem restul de condimente apoi legumele si le amestecam bine.


          Asezam pe fiecare bucata de carne, o lingura de legume, punem restul de sos si dam la cuptor
.


          Asa arata produsul finit.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu