marți, 27 noiembrie 2018

PULPE DE PUI CU CARNATI LA CUPTOR

        Carnea de pui fiind mai fada, ne-am  gandit sa o aromatizam cu cateva bucati de carnati subtiri, care se fac repede si a iesit u  preparat pe gustul nostru.

        Ingrediente;

  • un piept de pui
  • 500 g de carnati de gratar
  • condimente pentru pui
  • 2 cepe
  • un morcov mare
  • 4 cartofi
  • amestecul de condimente preferat ( am folosit un mixt de  condimente din Israel
  • 50 ml ulei
  • o lingura otet balsamic
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 ml vin alb
        Preparare

       Feliem pieptul de pui si-l punem in baia de condimente pentru cel putin o ora.




       Intr-o cratita de fonta am pus ulei la incins si apoi am pus carnatul pentru u prajite usoara, cat sa-si lase sucul. 

       Scoatem si punem la cald, apoi prajim carnea de pui , pudrata cu faina,  pana isi schimba culoarea devenind mai albicioasa.






       Scoatem si carnea si punem la calit ceapa si morcovii, apoi cartofii .




       Cand s-au inmuiat adaugam carnea si dam totul, sub capac la cuptor.



       Pana sa fac poze cu produsul finit s-a terminat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu