Carnea de pui fiind mai fada, ne-am gandit sa o aromatizam cu cateva bucati de carnati subtiri, care se fac repede si a iesit u preparat pe gustul nostru.
Ingrediente;
- un piept de pui
- 500 g de carnati de gratar
- condimente pentru pui
- 2 cepe
- un morcov mare
- 4 cartofi
- amestecul de condimente preferat ( am folosit un mixt de condimente din Israel
- 50 ml ulei
- o lingura otet balsamic
- 2 linguri sos de soia
- 100 ml vin alb
Preparare
Feliem pieptul de pui si-l punem in baia de condimente pentru cel putin o ora.
Intr-o cratita de fonta am pus ulei la incins si apoi am pus carnatul pentru u prajite usoara, cat sa-si lase sucul.
Scoatem si punem la cald, apoi prajim carnea de pui , pudrata cu faina, pana isi schimba culoarea devenind mai albicioasa.
Scoatem si carnea si punem la calit ceapa si morcovii, apoi cartofii .
Cand s-au inmuiat adaugam carnea si dam totul, sub capac la cuptor.
Pana sa fac poze cu produsul finit s-a terminat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu