duminică, 25 noiembrie 2018

PASTE CU SPANAC SI BRANZA LA CUPTOR


        Combinatia de branza dulce si spanac este apreciata de membri familiei ata in lasagna cat si in paste si din acest motiv am  realizat acest preparat dupa urmatoarea reteta:

        Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 200 g spanac
  • o ceapa tocata
  • o lingurita vegeta
  • o lingura pasta de ardei
  • 200 g branza dulce
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 50 g seminte prajite
  • 50 g unt
  • sare, piper nucsoara
       Preparare:

      Punem untul plus ulei  in tigaie, cu ceapa tocata si cand este  topit adaugam spanacul spalat, rupt in bucati pentru calire cu putina vegeta. Adaugam si pasta de ardei.




      Cand  s-a inmuiat, luam de pe foc si lasam sa se raceasca.

      Punem pastele la fiert.

      Peste spanac adaugam branza sfaramitata, condimentam apoi adaugam pastele fierbinti.




      Omogenizam foarte bine, apoi punem compozitia in tava unsa pentru dat la cuptor.

      Turnam smantana batura cu oua si condimente, presaram semintele prajite  si apoi dam totul la cuptor  pentru gratinare.




      Iata produsul finit.





   





     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu