joi, 12 martie 2015

PRAJITURA CU DULCEATA SI FRISCA

   Pentru preparare avem nevoie de urmatoarele ingrediente :

   Blat:
  • 3 linguri untura
  •  150  zahar
  • 2 oua
  • 2  linguri miere
  • 4 lingurismantana
  • 400 g faina
  • un praf de copt
  • coaja de lamaie.
  • un borcan dulceata de visine
   Frisca pentru acoperit

   Preparare :

   Frecam UNTURA  cu zahar foarte bine apoi adaugam cate un ou si  frecam in continuare pentru omogenizare.

   Punem  mierea apoi smantana si obtinem o pasta omogena in care adaugam coaja de lamaie si in cele din urma faina amestecata cu praful de copt.

   Asezam aluatul in tava pe o foaie de copt   punem dulceata si dam la cuptor cam  40 minute.
    Lasam sa se raceasca si apoi acoperim cu frisca..














  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu