Carnea de mistret ca orice carne de vanat este mai tare si de aceea necesita neaparat marinarea pentru imbunatatirea calitatii preparatelor; multumesc Fusion cooking pentru reteta.
Am folosit urmatoarele ingrediente:
- pulpa de mistret
- marinata 1 din 500 ml vin rosu, ceapa, piper, dafin
- marinata 2 : 250 ml vin rosu
4 linguri otet balsamic
4 linguri ulei
o ceapa
cate o lingurita de rozmarin, cuisoare, enibahar, piper , boia si salvie.
sare supa gust
Am preparat astfel:
In marinata 1 am tinut pukpa 2 zile dupa care am mutato in marinata 2 timp tot de 2 zile.
Am scos carnea din marinata si am puso in cratita mare de tuci, am turnat marinata peste ea si am fript timp de 2 ore acoperit, apoi am descoperit vasul si am fript in continuare cam o ora pana a prins o frumoasa crusta si sosul a scazut .
Am luat carnea de pe oase, am feliato si am turnat sosul pentru o foarte buna aromatizare
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu