joi, 12 martie 2015

CAP DE PIEPT DE PORC CU PASTARNAC   LA CUPTOR

   Noi nu am folosit acesta leguma radacinoasa decit in supe sau ciorbe dar este foarte buna si ca mancare de sine statatoare  ca in preparatul de mai jos, mai ales ca atenueaza foarte mult grasimea din carne,
   
   Ingrediente :
  • 800 g cap de piept de porc
  • o ceapa rosie
  •  o ceapa alba
  • 2 morcovi
  • 2  radacini pastarnac
  • 2 cartofi
  • condimente chinezesti
  • 100 ml suc de rosii
   Preparare:

   Feliem fara sa desprindem bucatile de carne si le condimentam apoi le lasam cam o ora pentru aroma.

    Taiem in bucati mari le amestecam cu sucul de rosii in care am pus sare piper si busuioc.

   Asezam legumele in tava de cuptor, punem carnea peste ele, acoperim cu folie si dam la cuptor; dupa cca o ora descoperim si mai lasam sa prinda crusta.

    Servim mancarea calda.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu