miercuri, 19 noiembrie 2014


PASTRAVI LA CUPTOR
    Pentru a mai schimba modul de gatire al pestelui am trecut la prepararea lui la cuptor, mult mai simplu, fara mult fum si miros ca in cazul prajitului in ulei iar gustul este foarte bun.

    Ingrediente folosite
  • 2 pastravi mari
  • o lingura  condimente pentru peste
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • 4 catei de usturoi
     Preparam astfel:
 
     Pestele curatat se taie lungitudinal in 2 bucati si apoi fiecare bucata in jumatate.

     Condimentele de amesteca intr-un bol cu ulei si zeama de lamaie apoi se pune unsuroiul zdrobit



     Cu acest sos frecam pestele il punem pe foaia de copt in vasul de cuptor, turnam tot sosul peste el si lasam la marinat o jumatate de ora.

     Introducem vasul la cuptor pentru 20 minute si pestele este gata.
     Delicios, ca pana sa-mi dau seama,  nu a mai ramas pentru poza ca produs finit


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu