duminică, 23 noiembrie 2014

CARTOFI CU BACON LA CUPTOR
     O alternativa la cartofii prajiti cred ca este binevenita, se prepara repede din urmatoarele ingrediente:
  • 8 cartofi mari
  • o ceapa
  • 150 g bacon
  • 150 ml smantana sau iaurt mai gras
  • 2 oua
  • 150 g branza
    Preparam astfel:

   Punem cartofii la fiert.
   Intre timp taiem baconul bucati si-l prajim putin impeuna cu ceapa.

   Cartofii fierti, nu prea tare ii curatam si-i taiem in felii cat de poate de subtiri.

    Punem intr-un castron baconul cu ceapa, adaugam cartofii si ii amestecam  cu ouale batute cu smantana si branza rasa, condimentate cu condimente de cartofi.

    Ungem un graten cu unt/ulei punem compozitia si o dam la cuptor pana se rumeneste, preparatul rezultat fiind prezentat mai jos:



    Se poate servi cu muraturi sau salata verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu