marți, 11 noiembrie 2014

LASAGNIA CU HRIBI
   Are un gust excelent datorita aromei pe care o confera aceste ciuperci.
   Pentru acest preparat avem nevoie de urmatoarele ingrediente:
  • 4 foi de lasagna ( le-am facut acasa din 3 oua)
  • 500 ml sos bechamel
  • tocanita de hribi
    Am preparat astfel:

    In tava punem un strat de sos  bechamel dupa ce in prealabil am uns-o cu unt.
    Acoperim cu  foaia de lasagna  apoi  cu un strat de sos si un strat de tocanita de hribi.

    Punem apoi foaia a doua si repetam  operatia de mai sus.( sos  si tocanita).
    Apoi punem foaia de treia, umplutura,  si apoi ultima.

    Peste ultima foaie punem sosm parmezan ras, bucatele de  unt si cateva linguri de smantana, dupa care dam la cuptor pentru rumenire.
     Cam asa arata preparatul final.









   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu