joi, 20 noiembrie 2014

 

CARNE DE VITEL CU MASLINE VERZI

   Pentru acest preparat am folosit ca ingrediente :
  • 800 g carne de vitel
  • 100 g masline verzi
  • 2 cepe
  • un morcov 
  • telina
  • 2 ardei
  • 4 catei de usturoi
  • 6 ciuperci proaspete
  • o lingurita praf de curry
  • 50 ml vin alb
  • sare, piper, boia
     Preparare taiem carnea in fasii subtiri si o punem la prajit in ulei de masline, cu tot sosul in care a stat.

     Adaugam ceapa taiata  felii, morcovul si telina date pe razatoarea mare, prajim in continuare pana scade sucul lasat de legume.

     Punem apoi ardeii si ciupercile feliate si vinul alb diluat cu apa. De asemenea , toate celelalte ingrediente si lasam sa fiarba la foc mic, pana carnea este gata.
      Cam asa arata mancarea in final.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu