marți, 25 februarie 2014

SUPA DE ROSII CU PASTE
   Am folosit urmatoarele ingrediente
  • 2 cepe mari
  • 2 morcovi
  • o gulie mica
  • o bucata de telina
  • oase de pasare 
  • pastele preferate
  • sare, enibahar ,usturoi,  frunze de patrunjel si telina
   Preparare :

  Punem in oala de supa ceapa taiata marunt, morcovii si gulia date pe razatoarea mica si le calim cu pasta de ardei ( facuta de noi, desigur, din ardei macinati si sare) si eventual putina sare.

  Adaugam 3-4 l de apa calda, cateva boabe de enibahar  si oasele de pasare precum si 250 ml suc de rosii si lasam sa fiarba  pana se " topesc" foarte bine legumele.

  Cand legumele sunt gata adaugam pastele favorite si fierbem 10-15 minute, depinde cum dorim sa fie pastele.

   In final adaugam frunsele proapspete sau uscate si usturoiul dat prin presa.

   Cam asta este supa de rosii cu paste, care sper sa va placa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu