sâmbătă, 22 februarie 2014

BUDINCA DE PAINE

   Este un preparat care se face foarte repede, numai bun pentru cina, pentru care am folosit:
  • o franzela mica feliata;
  • 2 oua;
  • 500 ml lapte
  • 200 g bacon feliat
  • 200 g cascaval
   Intr-un graten ( noi am folosit de sticla) bine uns cu unt se aseaza ingredientele astfel:
   Se bat  ouale cu putina sare prin care se dau feliile de paine muiate in lapte si se aseaza i n graten pe un strat de bacon;
   Se pune, peste paine, un strat de bacon apoi se presara cascaval, apoi se adauga din nou felii de paine pregatite ca mai sus, se acopar din nou cu bacon si cascaval.
   Restul de ou amestecat cu lapte se toarna peste budinca si se da la cuptor pana prinde putina coaja maronie.
   Asa arata budinca noastra, pe care sper sa o  apreciati.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu