miercuri, 24 februarie 2016

VINETE LA CUPTOR


  Sunt delicioase umplute cu legume si branza telemea sau cu mucegai, pentru care avem nevoie de urmatoarele ingrediente :
  • 2 vinete mari
  • 2 cepe
  • 1 ardei rosu
  • 100 g branza
  • un ou
  • piper
  • vegeta
  • patrunjel verde
    Preparam astfel 

    Spalam vinetele  le, taiem longitudinal in 2 bunati, le scobim cu o lingura si le punem intr-un castron cu apa rece sarata pentru cel putine 30 minute.

     Intre timp, tocam ceapa fin, o calim in ulei, adaugam miezul vinetelot stocat,curs de apa ardeiul rosu  si continuam sa le calim.

      Cand s-a racit comppzitia adaugam branza data de razatoarea mare, condimentele si in final, oul batut..

     Luam vinetele, le stoarcem si le umplem cu compozitia de mai sus,  le stropim din abundenta cu pasta de rosii,  dupa care le dam la cuptor pentru rumenire.





    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu