Sunt deosebit de gustoase chiar daca contin un procent mai ridicat de grasime, merita de fie gustate din cand in cand, pentru care sunt necesare urmatoarele ingrediente
Pentru marinata
- 0,5 l apa
- 0,5 l vin rosu
- 1 ceapa taiata bucati mari
- cativa catei de uasuroi zbrobiti
- citeva boabe de piper si enibahar zdrobite
- 2-3 foi de dafin, cimbtu, sare
Dupa acest timp le punem la fiert pe foc mic pana se fragezeste putin carnea.
Scoatem coastele din marinata dupa ce s-a racit ,apoi le pregatim pentru a le coace in cuptor.
Pentru umgerea coastelor am folosit urmatoarea compozitie:
- 2 linguri mustar
- 2 linguri ulei
- 2 lingura sos soia
- 2 linguri sos worcester
- 0 lingura boia dukce
- o lingurita ghimbir ras
- o lingurita cardamon
- cimbru, sare piper
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu