joi, 4 februarie 2016

COASTE DE PORC LA CUPTOR

  Sunt deosebit de gustoase chiar daca contin un procent mai ridicat de grasime, merita de fie gustate din cand in cand, pentru care sunt necesare urmatoarele ingrediente

Pentru marinata

  • 0,5 l apa
  • 0,5 l vin rosu
  • 1 ceapa  taiata bucati mari
  • cativa catei de uasuroi zbrobiti
  • citeva boabe de piper si enibahar zdrobite
  • 2-3 foi de dafin, cimbtu, sare
   Dam in clocot marinata, lasam sa se raceasca si apoi asezam in ea coastele de porc  pentru 2-3 ore.

   Dupa acest timp le punem la fiert pe foc mic pana se  fragezeste putin carnea.

   Scoatem coastele din marinata dupa ce s-a racit ,apoi le pregatim pentru a le coace in cuptor.

  Pentru umgerea coastelor am folosit urmatoarea compozitie:

  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri ulei
  • 2 lingura sos soia
  • 2 linguri sos worcester
  • 0 lingura boia dukce
  • o lingurita ghimbir ras
  • o lingurita cardamon
  • cimbru, sare piper
   Amestecam aceste produce intru-un castron si ungem foarte bine coastele cu  pasta  obtinuta  apoi le dam la cuptor pentru cca o ora.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu