joi, 4 februarie 2016

CARNE DE MANZAT CU LEGUME SI PASTE


    Pentru acest preparat am folosit urmatoarele ingrediente:

  • 1  kg pulpa de manzat
  • 2 morcovi
  • 1 pastranc 
  • 2 ardei
  • o bucata telina
  • 2 cepe mari ( una rosie si una  galbena
  • condimente pentru carne de vita
  • masline verzi
  • cimbru
  • foi de dafin
  • 2 linguri de smantana
   Am preparat astfel:

   Taiem carnea in felii subtiri zi o prajim pe toate partile in ulei amestecat cu unt.





   Dupa ce prinde crusta o scoatem din cratita ( am folosit cratita din fonta) si punem la calit legumele taiate in bucati mai mari impreuna cu condimentele. Dupa calire adaugam apa calda si  fierbem sub capac.





   Cand este carnea facuta,  turnam smantana frecata cu putin faina, mai dam un clocot  si mancarea este gata.

   Am servit cu paste fierte.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu