Am folosit mai putin varza rosie in preparatele noastre dar am constatat ca are un gust deosebit ceea ce ne face sa credem ca vom acorda o mai mare atentie acestei legume.
Ingrediente
- 1 capatana de varza rosie
- 2 cepe rosii
- 2 linguri bune de untura
- un mar
- un pahar de vin rosu
- 1 foaie de dafin
- 1 lingurita de scortisoara macinata
- 1 lingurita de piper mozaic
- enibahar
- otet balsamic dupa gust
- sare
- carnati de casa (productie proprie)
Preparare:
Portionam carnatul si-l prajim in untura, dupa care il punem intr-un vas la cald.
In vasul in care am prajit carnatul punem la calit ceapa tocata, apoi varza si o calim pana scade lichidul lasat.
Condimentam, adaugam vinul, marul taiat bucatele, apa cu vegeta si dam cateva clocote, dupa care punem carnatul si dam vasul la cuptor pentru gratinare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu