joi, 24 martie 2016

PULPA DE PORC UMPLUTA LA CUPTOR

   Am dorit ca legumele folosite la umplutura sa confere fripturii o parte din savoarea lor, ceea ce am si reusit.

   Ingrediente

  • un kg pulpa din spate
  • un gogosar murat
  • un morcov
  • usturoi
  • 2 cepe rosii
  • 1 cm ghimbir
  • 2 linguri pesmet
  • cimbru
  • condimente pentru carne de porc
  • otet balsamic 
  • sos de soia
  • ulei de masline
  • 2 linguri mustar.
  • sare piper mozaic
  • curry
    Preparare:
    
    Intr-un castron amestecam uleiul de masline cu mustar, sos de soia, otet balsamic sare, piper si curry.

    Taiem pulpa pe latime pentru a o aplatiza si o ungem cu  compozitia de mai sus si o lasam o ora la temperatura camerei, rulata si invelita in folie.

    Intre timp facem compozitia pentru umplutura prin calirea cepei apoi, adaugam morcovul si gogosarul.

    Cand sunt moi punem ghimbir si usturoi apoi pesmetul si lasam sa se raceasca.

    Luam bucata de carne si punem umplutura, o rulam strans si o legam cu sfoara apoi o punem in tava pe un pat de carfofi condimentai dupa guist ( noi folosim condiment pentru cartofi).

    Stropim cu sosul ramas si dam la cuptor pentru prajire.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu