Este foarte buna la ceai sau cafea pentru care sunt necesare urmatoarele ingrediente:
- 150 g unt
- 150 g zahar
- 2 oua
- 2 linguri miere
- 3 linguri iaurt
- 300 g faina
- un praf de copt
- zeama si coaja unei portocale
Preparare
Frecam untul cu zahar si adaugam pe rand ouale pana cand s-a dizolvat zaharul;
Punem mierea in fir subtire si amestecam bine, apoi incorporam iaurtul, zeama si coaja de portocala.
Continuam cu faina amestecata cu praf de copt, obtinand un aluat moale.
Il punem in tava pe hartie de copt, apoi il decoram cu jumatai de miez de nuca care prin prajire ii confera o savoare deosebita.
Coacem cam 40 minute la 180 grade si cand este rece pudram cu zahar si portionam.
Continuam cu faina amestecata cu praf de copt, obtinand un aluat moale.
Il punem in tava pe hartie de copt, apoi il decoram cu jumatai de miez de nuca care prin prajire ii confera o savoare deosebita.
Coacem cam 40 minute la 180 grade si cand este rece pudram cu zahar si portionam.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu