joi, 24 martie 2016

CONOPIDA LA CUPTOR

    Datorita crutoanelor textura cremoasa a conopidei se imbina perfect cu crutoanele crocante.
    Ingrediente:

  • o conopida
  • 200 g sunca
  • 100 g branza telemea
  • 50 g parmezan
  • crutoane din 3 felii de paine
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • oregano
  • sare piper
      Preparare:

      Crutoanele le obtinem prin prajirea in unt a bucatelelor de paine, pe care , apoi, le lasam la racit.



      Desfacem conopida in bucatele si o fierbem cateva minute, apoi o punem la scurs.

      Taiem in bucatele sunca.



       Batem ouale cu lapte si faina, apoi introducem sunca si branza si  condimentam dupa gust.

       Ungem tava cu unt apoi asezam buchetelele de conopida peste care turnam compozitia de oua.



        Deasupra punem crotoanele pe care le stropim cu ulei de masline.

        Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu