PASTA DE NAUT
Am creat reteta din dorinta de a diversifica putin preparatele de baza de naut de tipul aperitivului sau ca o gustare pentru micul dejun, gustare consistenta din punctul nostru de vedere.
Ingrediente
- 200 g naut
- 2 morcovi
- 2 petiolui cu frunze de apio
- 2 ardei copti
- 420 g pastai de fasole conservate
- o bucata de radacina de telina
- 50 g seminte prajite de floarea soarelui
Preparare:
Nautul de pune la inmuiat seara apoi se fierbe cu foi de dafin
Fierbem morcovii si telina radacina in supa.
Pastailor de fasole, conservate de noi le-am dat doar un clocot ; noi le punem in apa fierbine si se fierb foarte repede
Ardeii copti provin din conserva facuta de noi, sunt condimentati gata.
Tocam petiolul de apio.
Amestecam in castron toate legumele, le condimentam cu sare, piper, sos de soia, otet balsamic ulei de masline si ulei de susan. Am mai adaugat condiment special de legume.
Mixam cu mixerul de mana dar nu prea marunt.
Am sevit cu paine prajita, frecata cu usturoi.
Iata produsul gata de servit.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu