marți, 14 aprilie 2020



PASTA DE NAUT

       Am creat reteta din dorinta de a diversifica putin preparatele de baza de naut  de tipul aperitivului  sau ca o gustare pentru micul dejun, gustare consistenta din punctul nostru de vedere.

       Ingrediente 

  • 200 g naut
  • 2 morcovi
  • 2 petiolui cu frunze de apio
  • 2 ardei copti
  • 420 g pastai de fasole conservate
  • o bucata de radacina de telina
  • 50 g seminte prajite de floarea soarelui
        Preparare:
  
     Nautul de pune la inmuiat seara apoi se fierbe cu foi de dafin

     Fierbem morcovii si telina radacina in supa.

     Pastailor de fasole, conservate de noi le-am dat doar un clocot ; noi le punem in apa fierbine si se fierb foarte repede

      Ardeii copti provin din conserva facuta de noi, sunt  condimentati gata.

      Tocam petiolul de apio.

      Amestecam in castron toate legumele, le condimentam cu sare, piper, sos de soia, otet balsamic ulei de masline si ulei de susan. Am mai adaugat condiment  special de legume.






       Mixam cu mixerul de mana dar nu prea marunt.




       Am sevit cu paine prajita, frecata  cu usturoi.

       Iata produsul gata de servit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu