miercuri, 8 aprilie 2020

COTLET DE PORC LA CUPTOR

        Se stie ca acest gen de carne este mai putin suculent de aceea am cautat o varianta care sa  fragezeasca carnea, chiar daca este preparata la cuptor.


             Ingrediente

  • 800  g cotlet de porc
  • 200 g costita afumata
  • 2 cepe
  • 8 cartofi
  • 50 ml pasta de ardei 
  • 100 ml pasta de rosii
  • condimente pentru cartofi
  • condimente pentru carnea de porc
            Preparare:
   
          Feliem partial cotletul si-l condimentam  dupa care il lasam in tava cam 30 minute

          In fiecare crestatura punem o felie de costita si una de ceapa.Ungem cu putin ulei si asezam bucata de carne in tava de cuptor.



          Turnam peste carne am4estecul de rosii si ardei.

           Condimentam cartofii si ii asezam in jurul bucatii de carne, apoi turnam in tava apa calda cu putin vin .



           Dam la cuptor si apoi servim, produsul finit arata cam asa.


          

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu