joi, 9 aprilie 2020


NEGRESA CU DOVLEAC  UMPLUTA CU DULCEATA

           Am incercat aceasta combinatie si a iesit un preparat delicios.

          Ingrediente:

  • 2 oua
  • 250 g zahar
  • 150 ml ulei
  • 150  g smantana
  • 3 linguri cacao
  • 200 g pireu de dovleac copt cu scortisoara
  • 400 g faina
  • un praf de copt + bicarbonat
  • esenta de rom
  • 420 g dulceata de caise
         Preparare

        Frecam ouale cu zahar, adaugam uleiul in fir subtire, ca la maioneza, 




        Punem  smantana si esenta de rom, apoi pireul de dovleac.



        In compozitie adaugam faina cu praful de copt, cacao  si bicarbonat.



        Punem in tava, pe hartie de copt si dam la cuptor  pentru 40 minute.



        Dupa racirea blatului, taiem pe orizontala si umplem cu dulceata de caise.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu