duminică, 7 iunie 2015

RULADA CU DULCEATA DE VISINE

  Pandispanul este preferat de fete si pentru a folosi si dulceata de visine din productia proprie am facut aceasta combinatie care a fost bine primita, pentru care am folosit ca ingrediente:
  • 4 oua 
  • 4 linguri de apa
  • 2 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • coaja de lamaie
  • dulceata de visine.
    Preparare :
  
    Frecam galbenusurile cu zahar, adaugam apoi pe rand cele 2 linguri de ulei, apa, coaja de lamaie, faina si in final albusurile batute spune.

    Punem la copt pe hartie in tava mare si coacem 20 minute.

    Scoatem din cuptor si rulam blatul cu hartie cu tot, acoperim cu un prosop si lasam sa se raceasca.



    Cand este rece desfacem, ungem cu dulceata de visine si rulam infasurata in hartia de copt..

    Pentru servire putem glasa cu ciocolata topita.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu