joi, 4 iunie 2015

COTLETE DE PORC CU SOS DE CIUPERCI SI CARTOFI LA CUPTOR

    Am folosit ca ingrediente:
  • 10 cotlete de porc
  • 300 g de ciuperci
  • o ceapa mare
  •  cativa catei de usturoi
  • condimente pentru gratar 
  • sos de soia
  • 100 ml vin rosu
  • cativa cartofi fierti incomplet
  • condiment pentru cartofi
    Preparare :

   Condimentam cotletele le punem intr-un castron cu vin rosu, amestecam bine si le lasam  o  ora la temperatura camerei.

    Calim ceapa si usturoiul apoi adaugam ciupercile, punem sare, piper si curry  continuam sa le calim pana se prajesc bine dupa care le mixam obtinand sosul de ciuperci, pe care-l pastram  la cald.


    Prajim putin cotletele pe ambele parti apoi  le punem intr-o tava la cuptor impreuna cu cartofii condimentati pana se rumenesc frumos.




    Le servim cu cartofi si sosul de ciuperci.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu