luni, 8 iunie 2015

PRAJITURA PUFOASA CU CAPSUNI

    Fiind sezonul capsunilor am facut aceasta prajitura din urmatoarele ingrediente:
  • 3 oua
  • 250 g zahar
  • 7 linguri ulei
  • 2 linguri miere
  • 7 linguri iaurt
  • 350g faina + praf de copt 
  • coaja unei lamai
  • 0 lingura cacao
  • 500 g capsuni.
    Pentru preparare    procedam astfel:

     Frecam galbenusurile cu  zahar pana la dizolvarea lui, apoi adaugam in fir subtire uleiul obtinand o compozitie asemanatoare maionezei.

     Apoi adaugam mierea si iaurtul amestecand compozitia foarte bine  dupa care punem faina cu praf de copt  si coaja de lamaie iar in final albusurile batute spuma tare.

     Luam o parte din aluat  il amestecam cu o lingura de cacao si-l asezam in tava pe hartie de copt.








     In aluatul ramas amestecam capsunile pudrate cu faina punem in tava peste blatul cu cacao si dam la cuptor cam 40 minute.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu