marți, 16 iunie 2015

CORNULETE/STELUTE  FRAGEDE  CU  NUCI

   Au iesit foarte crocante fiind foarte apreciate de fete, pentru care am folosit urmatoarele ingrediente:
  •  250 g untura
  • 150 g nuci
  • 1 ou
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri smantana
  •  450 g faina + praf de copt 
  • coaja de lamaie
   Preparare

    Punem untura in castron, apoi  oul, zaharul, nuca, lamaia  si smantana le  amestecam bine pana obtinem o pasta omogena.

    Adaugam apoi faina     si obtinem un aluat  compact pe care-l lasam la rece cam 15 minute.

    Intindem apoi  betisoare groase ca degetul mic si le taiem bucati, le indoim putin si le punem in tava de hartie de copt.

    O parte din aluat l-am intins cam de 0,5 cm grosime din care am taiat stelute.

    Coacem 15-20 minute dupa care, calde le dam prin zahar pudra vanilinat,



  .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu