Si noua ne plac, mai ales ca le avem acasa ;
Iata o parte din ciresul nostru!!! | Anul trecut am |
Ingrediente
- 6 oua
- zahar si faina in greutatea celor 6 oua\
- unt, in greutatea a 4 oua;
- cca 8oo g visine
- praf de copt, zahat vanilinat , esenta de rom su coaja de lamaie
- un plic de jeleu de tort rosu
Frecam zaharul cu untul foarte bine
Separam ouale si adaugam cate un galbenus in mixtura de unt cu zahar, pana obtinem o crema fina
Adaugam coaja de lamaie, apoi faina amestecata cu praful de copt.
Batem albusurile spuma cu zaharul vanilinat si le introducem in aluat, amestecam de jos in sus apoi adaugam o parte din fructe scurse de suc si date prin faina.
Amestecam compozitia cu fructe o turnam in tava pe hartie de copt. si se coace 30-40 minute.
Se da la racit apoi se prerara jeleul cu suc de fructe in care am introdus si visine intregi, iar produsul obtinut de toarna peste prajitura care trebuie sa aiba suprafata neteda.
Se lasa la racit apoi se portioneaza.
De aici provin fructele pentru prajitura cu visine |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu