O mancare deosebit de gustoasa constand din pulpe de pui preparate la cuptor, servite cu orez si salata de sfecla rosie pentru care am folosit urmatoarele ingrediente:
- 12 pulpe de pui dezosate
- 4 linguri ulei de masline
- 4 linguri vin alb
- o lingura sos de soia
- o lingura mustar cu boabe
- sare, piper, boia de ardei si rozmarin
Am spalat pulpele de pui
Celelalte ingrediente le-am amestecat cu un tel pana au primit un aspect laptos si apoi l-am turnat peste pulpele pregatite anterior si am amestecat foarte bine totul.
Am lasat la macerat cam o ora la temperatura camerei.
Urmatoarea etapa a fost asezarea lor intr-o tava pe care apoi am pus-o la cuptor, la inceput acoperita cu folie de aluminiu iar spre final am lasat tava descoperita pentru a se rumeni frumos.
Si asa arata modul in care au fost servite la masa. cu orez si salata de sfecla rosie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu