miercuri, 5 iunie 2013

TERINA DE CARNE CU LEGUME

Rasfoind paginile  "DIVA IN BUCATARIE" ne-a retinut atentia acest aperitiv pe care l-am adaptat gustului nostru si care ne-a incantat . Multumiri pentru idee.

Ingrediente: 
  • 300 g carne tocata de pui 
  • 300 g carne tocata de porc + vita
  • 300 g bacon
  • 2 cepe mari
  • usturoi
  • 2 oua
  • mixt de condimente
  • 100 ml vin alb
  • 100 ml. tuica tare
  • 100 cascaval afumat
  • 100 g masline negre
  • 2 ardei( verde si rosu)
Preparare:

Carnea de pui tocata se amesteca cu ceapa tocata, usturoiul zdrobit (dupa gust) un ou, condimente pentru carnea de pui si vin alb.
Carnea mixta se amesteca cu ceapa,  usturoi, un ou, condimente pentru carnea de porc si 100 ml tuica.
Pe hartie de copt se aseaza feliile de bacon  una langa alta apoi se pune carnea de pasare, se acopera cu legumele tocate  si se rade cascaval .
Se pune apoi  carnea ramasa,  se da forma de sul ,  se inveleste in bacon si apoi in hartia de copt..
Se da la cuptor pentru maxim o ora, dar dupa 30 de minute se descopera de   pentru a se rumeni frumos.
Se poate consuma calda sau rece  simpla sau cu salata preferata.
Arata bine si este gustoasa.
Sper sa va placa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu