Este usor de preparat si foarte gustoasa pentru care am folosit ca ingrediente :
- 600 g pulpa de porc
- 2 cepe galbene
- 2 cepe rosii
- o lingura pasta de ardei (preparata de noi)
- 5 catei de usturoi
- 2 linguri pasta de rosii ( preparata de noi)
- o lingura de smantana frecata cu putina faina
- sare, piper, 2 foi de dafin si condiment mexican.
Am pus ceapa taiata pestisori, la calit in putin ulei apoi am pus bucatelele de carne batute putin cu ciocanul de snitel si le-am lasat la foc mic cam 10 minute.
Apoi am adaugat pastele de rosii si ardei, putina apa calda si am lasat la fiert sub capac, pe foc mic.
Cand a fost aproape gata am adaugat ustoroiul , condimentele si smantana cu faina si am lasat la fiert pana a dobandit op consistenta cremoasa.
Am servit cu cartofi piure.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu