miercuri, 2 aprilie 2014


 PIEPT DE PUI CU AROMA CHINEZEASCA
   Este o mancare cu tenta chinezeasca frumos colorata si deosebit de gustoasa.
   L-am preparat din ingredientele de mai jos :
  •  un piept de pui
  • o legatura de ceapa verde
  • un morcov
  • un ardei rosu
  • 500 g ciuperci
  • otet balsamic
  • condimente chinezesti
    Pentru preparare am procedat astfel:
     Ceapa taiata in bucati mai mari cu frunze cu tot, se pune la calit in ulei apoi adaugam pieptul  de pui taiat cuburi; adaugam un praf de sare.

     Taiem morcovul cubulete si-l punem la calit.

     Adaugam ciupercile intregi (daca sunt mici) si continuam fierberea sub capac pana scade toata apa lasata de legume.

     In final gustam de sare adaugam o lingura de condimente chinezesti si frunze de patrunjel.

     Mai lasam la foc cateva minute apoi stingem focul si lasam ca aromele sa se intrepatrunda; arata bine si este si foarte gustos.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu