vineri, 16 ianuarie 2015

PIEPT DE PUI CU CIUPERCI

    Foarte gustos  si  se face repede din urmatoarele ingrediente:
  • 300 g ciuperci proaspete cat mai mici
  • un piept de pui
  • 2 cepe rosii 
  • 2 ardei
  • usturoi dupa gust
  • 2 castraveti murati
  • condimentele preferate
    Preparam astfel:

   Taiem pieptul de pui cubulete, il condimentam si-l punem la prajit in ulei, sub capac.Cand este gata il scoatem pe o farfurie.

   In locul lui punem ceapa taiara marunt, usturoiul si le calim cu putina sare.

   Adaugam apoi ciupercutele si continuam calirea sub capac.Lasa  suficienta apa deci, nu-i nevoie sa mai adaugam.

    Nu trebuie calite prea mult sa raman intregi. Adaugam ardeiul si  apoi castravetii murati taiati bucatele fara sa-i storcem si condimentele preferate.

    Lasam sa mai dea cateva clocote si mancarea este gata.
    Am servit cu cateva paste fierte.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu