joi, 15 ianuarie 2015

GOGOSI UMPLUTE, COAPTE IN CUPTOR
       Pentru a  evita coacerea gogosilor in ulei am incercat varianta aceasta obtinand un preparat care a fost bine primit de toti din familie, consumandu-se mai ales caldut.

       Ingrediente:

  •    aluat dospit din lapte, faina, ulei, drojdie si putin zahar;
  • zahar amestecat cu scortisoara
  • dulceata favorita
  • unt  topit
       Preparare:
 
      Intindem aluatul  cam 0,5 cm grosime si-l taiem patrate.jn care punem cate o lingurita de dukceata.

      Inchjdem bine cu mana unsa cu unt topit, obtinand o gogoasa.

      O ungem bine si apoi o tavalim prin zahar amestecat cu scortisoara dupa care asezam gogsile in vasul de copt, lasandu-le sa creasca cam 30  minute.

       Dam la cuptor cam 30 minute si obtinem produsul de mai jos.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu